In memoriam: Rob Wiessing

rob wiessing 1949

Rob Wiessing
26 juli 1930 – 25 februari 2016

Beste Oud- Phocanen,
Dit weekend is ons het droevige bericht ter ore gekomen dat dhr. Rob Wiessing Oud Phocaan van het eerste uur, is overleden.
Dhr. Wiessing was Commissaris Materiaal in het 2e en 3e bestuur en tevens quaestor en deels praeses van het 4e bestuur der N.S.R.V. Phocas. In zijn tijd heeft hij veel betekend voor het materiaal binnen Phocas. Daarnaast is mede dankzij zijn inzet in een moeilijke tijd gezorgd voor continuïteit van bestuur en de verdere opbouw van Phocas. Tot de dag van vandaag zijn wij dhr. Wiessing dankbaar voor zijn inzet. Tot vrij recent bleef hij geïnteresseerd in het lot van Phocas waarbij hij aangaf het erg jammer te vinden ons nieuwe botenhuis niet meer te kunnen zien.
Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte.

Namens Reünistenvereniging Phocas,

Lily de Kleijn, voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *