Preview #6: Algemene Leden Vergadering

De algemene leden vergadering zal op zaterdag 19 maart 2016 plaatsvinden om 20:00 uur op de van Schaeck Mathonsingel 10 te Nijmegen. Dit is een klein uurtje voor het Sfeer van Weleer. Lily de Kleijn en Jordy Rovers zullen u als voorzitter f.t. en penningmeester f.t. ontvangen. Elsan Esmeyer, als f.t. secretaris, zal hierbij helaas niet aanwezig zijn. Maar er zal zeker genotuleerd worden door niemand minder dan het hoofd van de Oud Phocas Commissie, Loes van Gemert. Deze avond zullen we stemmen over de aanstelling van een nieuw bestuur, we zullen de begroting vaststellen en bovenal zullen we de koers gaan bepalen voor de komende jaren. Na afloop zullen we dan ook proosten op deze nieuwe toekomst. Tot zaterdag!

1988 bestuurswissel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *