Vrijwilligers gezocht

Geachte leden der N.S.R.V. Phocas,

Op zondag 19 juni zal de Oud Phocas commissie een reünie voor reünistenvereniging Oud Phocas organiseren.  Om de leden van Oud Phocas hun tijd bij Phocas te doen herbeleven, zal het roeien op het Maas-Waalkanaal worden gefaciliteerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het drinken van een drankje op het botenhuis en het racen op een ergometer. Voor de kinderen zal een speciale kinderhoek worden ingericht.

Om een mooie dag voor de leden van Oud  Phocas te organiseren, kunnen wij de hulp van enthousiaste leden van Phocas goed gebruiken.  Wij zoeken vrijwilligers om te helpen met de opbouw van het terrein, het serveren van hapjes en drankjes en het faciliteren van het roeien, de ergometerwedstrijdjes en de kinderhoek.

Heb jij op zondag 19 juni zin en tijd om te helpen bij de organisatie van de reünistendag? Meld je dan aan bij opcreunistendag@gmail.com en vermeld je naam, beschikbaarheid gedurende de dag en telefoonnummer. Je zult dan per mail een bevestiging ontvangen.

Met vriendelijke groet namens de Oud Phocas commissie,

Elsan Esmeyer

Secretaris reünistenvereniging Oud Phocas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *