Oud Phocas #metdetijdmee

Oud Phocas is vanaf nu ook te vinden op Instagram! Volg ons voor mooie updates zoals u die van ons kent, maar dan nu met nog mooiere plaatjes erbij #meerfilters. De Radboud Universiteit vindt het in ieder geval al mooi, dus volg hun voorbeeld en volg ons.

We gebruiken onze Social Media kanalen, zoals facebook, instagram en LinkedIn, om onze leden en de leden van Phocas op ieders eigen wijze te informeren over onze bezigheden en het reilen en zeilen van Phocas. Instagram is hierin de nieuwe stap om door middel van met name beeld herinneringen en activiteiten weer tot leven te laten komen. Beelden van weleer zijn dan ook nog altijd welkom. We willen u dan vragen deze berichten te sturen aan oudphocas@nsrvphocas.nl. Dan zorgen wij dat ze in the spotlight terecht komen en in ieder geval in de database.

Screenshot_20160809-232224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *