Vacature: Employee Customer Service Logistics

Uit ons netwerk mogen we jullie de volgende vacature voorleggen: Employee Customer Service Logistics bij Arvato Benelux B.V.

Het gaat hierbij om een full-time functie voor 40 uur per week met als standplaats Venray. Meer informatie over de vacature is te vinden door naar de website van Arvato te gaan.

Arvato Benelux B.V. is een sterk groeiende (internationale) dienstverlener van marketing, communicatie- en logistieke diensten met vestigingen in Abcoude, Maastricht, Schiphol-Rijk, Venlo, Gennep en Venray.

Arvato Benelux B.V. is onderdeel van Arvato AG, de media service provider van Bertelsmann AG, één van de grootste internationale mediaconcerns. Andere bekende Bertelsmann-ondernemingen in Nederland zijn onder meer; RTL Nederland met RTL TV 4,5,7,en 8, Radio 538, Gruner & Jahr met de magazines; Quest, National Geographic en Glamour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *