Vacature | Lid Oud Phocas Commissie

 Vacature | lid Oud Phocas Commissiejoin_our_team

De Oud Phocas Commissie (OPC) is op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. Een jonggeboren commissie die zich inzet ten behoeve van de oude, lange historie die Phocas rijk is. De OPC werkt zeer nauw samen met het bestuur van de reünistenvereniging ‘Oud Phocas’ en ondersteunt deze in haar taken op zelfstandige wijze. Een mooie kans voor eenieder om zich verder te ontplooien op een verenigingsoverstijgende basis.

De reünistenvereniging Oud Phocas is dé vereniging voor oud leden van de NSRV. Sinds anderhalf jaar is deze vereniging nieuw leven in geblazen en staan we aan het begin van een nieuw, veelbelovend tijdperk, waarin oud leden van zeer grote waarde kunnen en moeten zijn voor Phocas. De Oud Phocas Commissie is hierin een onmisbaar onderdeel. Zij houden de connectie met Phocas in stand en bieden de zeer benodigde ondersteuning die een (parttime) Oud Phocas bestuur nodig heeft.

Wat doe je als lid van de OPC?

Als toekomstig lid van de OPC zul je betrokken worden in veel verschillende activiteiten. Enerzijds is er genoeg ruimte om je organisatieskills ten toon te spreiden, bijvoorbeeld voor de organisatie van het Sfeer van Weleer feest, de Nieuwjaarsborrel en toekomstige reünistendagen. Anderzijds is er ruimte voor het drukken van je eigen stempel op je lidmaatschap, zoals de focus leggen op social media of nieuwsbrieven.

Een lid van de OPC

  • Is bovenal enthousiast
  • Is 2e/3e-jaars Phocaan of ouder
  • Heeft commissie-ervaring binnen Phocas
  • Kan zelfstandig werken en initiatief nemen
  • Weet van aanpakken
  • Pro: heeft inzicht in social media/technische kanten van websitebeheer

Wat krijg je ervoor terug?

Commissie-ervaring die de vereniging overstijgt. Je leer hierdoor breder en op lange termijn te kijken naar Phocas. Je komt in contact met Oud Leden en leert van het verleden. Je krijgt de kans om met het bestuur van Oud Phocas over beleid na te denken voor de reünistenvereniging en zo nu en dan ook voor de NSRV. Bovenal is het een nog jonge commissie, waarin veel mogelijk is en vooral ook ruimte wordt gelaten voor het ontplooien van je eigen ideeën.

Reageren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordy Rovers (penningmeester@oudphocas.nl), penningsmeester van Oud Phocas of Loes van Gemert (loesvangemert@gmail.com), commissiehoofd OPC. Ook als je niet voldoet aan bovenstaande eisen, maar wel enthousiast bent, willen we je uitnodigen om contact met ons op te nemen.

Geïnteresseerden kunnen hun interesse uiterlijk 17 februari 2017 (vergezeld van een kort CV (studie/phocasbezigheden) en motivatie) per mail kenbaar maken door te mailen naar loesvangemert@gmail.com én penningmeester@oudphocas.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *