Vacature Wedstrijdleiding Traianus Regatta Nijmegen

Beste (Oud) Phocaan,

Wij, de Traianus Regatta Commissie, zijn hard bezig om Phocas’ eerste echte eigen roeiwedstrijd in jaren te organiseren. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen om verschillende taken uit te voeren. Zo ook naar mensen voor de wedstrijdleiding.
Wil jij meedenken over het te roeien programma, de startvolgorden, en tijdens de hele dag het organisatorisch verloop van de wedstrijd in de gaten houden? Ben je daadkrachtig, stressbestendig, en kun je goed in teamverband werken? Dan zoeken wij jou! Naast het hierboven genoemde ben je onder andere het belangrijkste aanspreekpunt voor verenigingen als er wijzigingen in het programma ontstaan of als iemand iets onbehoorlijks heeft uitgespookt.
Het doel is om nog dit jaar een proefversie van de wedstrijd te varen en om in wedstrijdseizoen 2018 de eerste wedstrijd te laten plaatsvinden. Voor het zo ver is moet er wel nog het een en ander geregeld en bedacht worden. Hier ben je uiteraard ook bij betrokken. Idealiter voer je deze functie meerdere jaren uit, zodat we de werkwijze kunnen verfijnen en alles soepel loopt. Op deze manier zijn ook de continuïteit en kwaliteit van de wedstrijd gewaarborgd. Een meerjarige beschikbaarheid is dan ook een pré.
Ervaring als wedstrijdleider is niet verplicht; we hebben verschillende mensen bereid gevonden om ons te helpen/adviseren met het opstarten van deze wedstrijd. Zo ook enkele ervaren wedstrijdleiders om de kneepjes van het vak uit te leggen.

Mocht je nog vragen hebben of gelijk willen solliciteren, schroom dan niet om te mailen naar traico@nsrvphocas.nl

Met vriendelijke groet,

De Traianus Regatta Commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *