Word lid bij Oud Phocas

Na de N.S.R.F. en het lustrumgala is het einde van een studie- en verenigingsjaar aangebroken. Wij als Oud Phocas hopen dat je een fijn jaar hebt gehad. Voor sommigen van jullie was het afgelopen jaar het laatste jaar bij Phocas. Het onderstaande bericht is bedoeld voor iedereen die zich dit jaar als lid bij de N.S.R.V. Phocas zal afmelden.

Oud Phocas is de reünistenvereniging van Phocas en steunt Phocas financieel met projecten zoals “het beste idee van Phocas” en  schenkingen voor boten en activiteiten zoals de Traianusregatta. De contributie van het lidmaatschap van Oud Phocas bedraagt slechts 25 euro per jaar. Dit is voor reünisten een zeer klein bedrag waarmee Oud Phocas een groot verschil kan maken voor de huidige Phocasleden en de toekomst van Phocas. Voor deze contributie krijg je uiteraard ook wat terug. Je ontvangt een speldje van Oud Phocas en je wordt via de Oud Phocas nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen zowel Oud Phocas als Phocas. Er vinden jaarlijks meerdere vrijblijvende activiteiten voor Oud Phocanen plaats zoals de reünie en diverse borrels. Wij verwachten als Oud Phocas niet dat alle leden van Oud Phocas zich nog betrokken voelen bij de organisatie van Phocas of het roeien. Dit mag natuurlijk wel! Wel hopen wij dat  jullie het vanzelfsprekend vinden om financiële steun te verlenen aan de vereniging die jullie studententijd heeft verrijkt. Dit geldt ook als je door je carrière en/of gezin even niets meer met het roeien hebt of lid wordt van een burgervereniging.

Zorg ervoor dat je jezelf na je afmelding bij Phocas aanmeldt via het digitale formulier op onze site. Als je nog contributie bij Phocas heb betaald over 2016-2017, zal je contributie bij Oud Phocas pas in 2018 ingaan.Ook zal er dit najaar een leuke borrel worden georganiseerd voor alle nieuwe leden van Oud Phocas.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen bij Oud Phocas en jullie op de borrel te zien! Owja en met dit filmpje kun je nog even melanchonisch terugdenken aan die mooie tijd bij onze mooie NSRV, dat moet je toch wel blijven ondersteunen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *