#ThrowbackThursday: Nieuwjaarsreceptie 1976

Nieuwjaarsreceptie 1976

Binnenkort is het weer tijd voor de nieuwjaarsrecepties. Ook bij Phocas ieder jaar een traditie. Leuk om nog eens terug te kijken op de roerige jaren ’70. In die tijd werd de nieuwjaarsreceptie altijd in het Phocashuis aan de Stijn Buijsstraat gehouden waar meestal ook de bestuursleden van Phocas  tijdelijk woonden. Het bestuur Veringa 1975-1976 hield ludiek in het net receptie, want dat was natuurlijk niet normaal in die tijd.

Jos Beelen, Toon van Oosteren, Jan Veringa en Ron Bonet op de voorgrond vallen zeker op in hun nette outfit. Ysbrand van de Vleugel en Dirk van de Ende waren in hun gewone jaren 70 outfit. In de jaren 70-80 was het gebruikelijk om verkleed te komen op de nieuwjaarsreceptie, erg leuk altijd….

Oud Phocas is vorig jaar gestart met de  traditie van een nieuwjaarsborrel en in de hoop op meer belangstelling dan vorig jaar wordt deze op 5 januari 2018 gecombineerd met een ALV. Voor leden van Oud Phocas is de inloop om 19:30 en zal de ALV om 20:00 beginnen. Aansluitend zal de borrel om 21:00 starten. Komt allen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *