Secretaris gezocht!

Hoewel ik veel plezier heb gehad in het ondersteunen van Oud Phocas als secretaris, wordt het voor mij tijd om een enthousiaste opvolger te zoeken. Als secretaris binnen het bestuur van Oud Phocas ben je betrokken bij zowel onze vereniging als bij Phocas. Je hebt de ruimte om binnen het bestuur en binnen de Oud Phocascommissie mee te werken aan de uitvoer van nieuwe ideeën en plannen. Daarnaast heb je veel contact met de leden van de vereniging. Heb je interesse in de functie als secretaris binnen het oud-Phocasbestuur of wil je gewoon weten wat ik als secretaris doe? Laat dit dan weten via oudphocas@nsrvphocas.nl en ik zal contact met je opnemen!

Elsan Esmeyer
Secretaris Oud Phocas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *