Verslag ALV en nieuwjaarsborrel 5 januari 2018

Op vrijdag vijf januari vond de ALV van Oud Phocas plaats in de villa van Schaeck. Er waren tot onze verrassing veel meer aanwezigen dan vorig jaar. Dit maakte de ALV tot een interactieve vergadering waarin zelfs twee voorstellen werden ingediend. De notulen van de ALV kunt u tzt terugvinden op deze website.

Aanvullend vond een gezellige borrel plaats die werd georganiseerd door de Oud Phocas Commissie. Er werd ouderwets aan de bar gehangen en bijgepraat met de aanwezige leden. De biertjes die door de sociëteitscommissie werden getapt, vonden gretig aftrek. De leden die nog niet in het bezit van een mooi oud-Phocasspeldje waren, kregen er een opgespeld.

Wij hopen volgend jaar weer op deze interesse en bedanken iedereen die aanwezig was op deze leuke activiteit!

 

Elsan Esmeyer
Secretaris Oud Phocas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *