Het archief van Phocas

De archiefcommissie is bijna een jaar aan het werk in het KDC van de Radboud Universiteit. Ze werken hier aan het archief van Phocas. Een artikel dat Lily de Kleijn op verzoek van het KDC voor hun huisblad heeft geschreven is te lezen via deze link:

PDF

Behalve het papieren archief hebben we ook een groot aantal mappen met foto’s die nooit goed beschreven zijn. Paul Dekkers, lid van de archiefcommissie heeft deze honderden foto’s gescand en zij zullen binnenkort te zien zijn op deze website onder het tabje foto’s voorzien van jaartallen.

We willen iedereen aanmoedigen om in een verloren momentje eens naar deze foto’s te kijken en ons te helpen bij de beschrijving van de foto’s, datum, soort evenement en wie er te zien zijn op de foto’s. Op deze manier kunnen we deze foto’s ook verwerken in ons archief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *