Traianus Regatta 31-03-2018

Geschreven door Timo van Erven.

Zaterdag 31 maart werd de 2de editie van de Traianus Regatta verroeid. Het was dit jaar gelukkig wat beter weer en naar verluid zijn er geen tenten weggewaaid. In de grote tent organiseerde Oud-Phocas een borrel voor haar leden en op verzoek van Astrid mocht de club van 100 ook aansluiten. De borrel was goed georganiseerd en bezocht, waardoor het erg gezellig werd. Eenieder die de rode loper volgde, trof Jordy aan met een ledenlijst in zijn hand. Stond je niet op de lijst? Mocht je niet genieten van de heerlijke hapjes die Lily samen met de Oud Phocas commissie met liefde en passie had gemaakt. Streng, doch rechtvaardig.
De vuurdoop van ‘The wall of memories’ was een groot succes. Maar liefst zeven Oud Phocanen deelden hun mooist herinnering op een tegeltje. Tijdens alle evenementen van Oud-Phocas wordt het mogelijk om je eigen tegeltje te maken zodat we een mooie muur kunnen aanbieden aan het nieuwe botenhuis.
Toen de prosecco op was en de gasten naar huis gingen, heeft Jordy toch maar wat hapjes uitgedeeld aan hongerige Phocanen. Naast financiële steun en kennis helpt Oud-Phocas nu ook al door het voeden van Phocanen. Als we nu ook nog een inzamelactie doen voor oude kleren hebben we al snel het volledig ouderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *