Zeer geslaagde wijnreünie jaren 70-80 bij Freek Verhoeven 24 juni 2018

Op een zonnige zondagmiddag verzamelden zich 45 oud Phocanen bij Freek Verhoeven in zijn prachtige Wijncentrum in Groesbeek. Na ontvangst met bubbels en het bekijken van een film die alle 71 jaren van Phocas liet zien met de nadruk op de rol van Freek bij Phocas werden we rondgeleid in zijn wijnkelder en laboratorium. De middag werd vervolgd in een ontspannen bijna Franse setting waarbij we na wat instructie diverse wijnen geproefd hebben. Natuurlijk werden ook de wijngaarden bezocht en oude herinneringen opgehaald. Het was een zeer geslaagde middag.

Het ligt in de bedoeling om in het najaar een paar dagen uit te kiezen waarop oud Phocanen samen druiven kunnen plukken bij Freek. Informatie hierover volgt zodra duidelijk is wat de plukdagen zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *