Phocaan Koen Metsemakers vijfde in 4* op WK in bloedstollende race

Afgelopen weekend heeft de Nederlandse Heren dubbel vier in een bloedstollende A-finale net geen podiumplaats weten te bereiken. In een supersterk veld bleven zij tot vlak voor de finish op een tweede plaats met de andere boten vlak achter hen. Tot op de laatste meters een zenuwslopende wedstrijd en zeer de moeite waard om te bekijken via onderstaande link. We willen dit de belangstellende Oud Phocanen niet onthouden en zijn toch trots op deze prestatie!

PS je komt niet direct in goede scherm met deze link, bij zoeken moet je even men’s quadrupple invullen en dan kun je het filmpje bekijken. Echt een aanrader!!

https://www.eurovisionsports.tv/fisa/#A338AQA1GZ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *