VIP ontvangst Traianus Regatta 20 april en reünie oud leden Phocas 1947-1972

 

 

VIP ONTVANGST VOOR LEDEN VAN OUD PHOCAS BIJ TRANIANUS REGATTAOP 20 april 2019

Let op!! dit jaar gecombineerd met speciale reünie voor alle oud leden van 1947 tot 1972.

 

Vorig jaar hebben we met veel succes een speciale ontvangst georganiseerd voor onze leden bij de Trainanus Regatta. Onder het genot van een hapje en bubbels konden onze leden genieten van de ontspannen roeisfeer tijdens de door Phocas georganiseerde Traianus Regatta. Het was een enorm succes en ook dit jaar hopen we weer veel leden te kunnen verwelkomen op onze rode VIP loper!

 

Daarnaast organiseren we dit jaar een speciale reünie voor oud leden uit de jaargangen 1947 tot 1972, de eerste 25 jaar van Phocas dus. Zij zijn welkom op de VIP ontvangst ook als zij geen lid van Oud Phocas zijn. Iedereen moet zich i.v.m. de organisatie voor dit onderdeel opgeven via ons mailadres oudphocas@nsrvphocas.nl. De oud leden uit deze jaargangen worden vanaf 15 uur getrakteerd op een busrit naar het huidige botenhuis met rondleiding aldaar. Hierna is er een speciale bijeenkomst bij café Waalzicht bij de Spiegelwaal met films uit de jaren ’60 en begin jaren ’70 onder het genot van een hapje en drankje. Een unieke gelegenheid om oude roeimaatjes uit hun eigen tijd weer eens te ontmoeten. We hebben veel mensen uit deze jaren weten op te sporen, maar hoe meer mensen er komen hoe leuker zo’n dag natuurlijk wordt. Neem contact op met oude maatjes om ze te stimuleren te komen, daarbij kunnen we je misschien ook helpen, laat het maar weten.

HET VOORLOPIGE PROGRAMMA VAN DE DAG IS ALS ALS VOLGT :

Voor álle leden van Oud Phocas en de reünisten van 1947-1972 die zich aangemeld hebben.

14.00-16.00 uur:  

VIP ontvangst bij de wedstrijden van de Traianus Regatta bij de Spiegelwaal met bubbels en hapjes.

Locatie en parkeren bij de Lentse Warande, Nijmegen.

 

Voor de reünisten die zich aangemeld hebben uit de jaargangen 1947-1972:

15.00 uur                            

Vertrek vanaf Lentse Warande met bus voor korte sight seeing tour met gids door Nijmegen langs allerlei oude bekende plaatsen naar Huidige botenhuis met korte rondleiding aldaar. Vervoer terug naar Café Waalzicht.

16.00 uur                           

filmpresentatie uit de jaren ’60 en ’70 met fotoboeken en presentatie toekomstige bouwplannen en de consequenties voor Phocas

Locatie: Café Waalzicht, Oosterhoutsedijk 21, Nijmegen.

17.00 uur                                           

borrel met hapjes

18.30 uur                                            

Einde reünie

 

Opgave voor deze dag en meer informatie via ons mailadres oudphocas@nsrvphocas.nl . Geef hierbij aan met wie je eventueel komt. Als dit nodig is kunnen we er ook voor zorgen dat men opgehaald wordt bij het station Nijmegen of Lent, geef dit dan even aan bij opgave met de verwachte tijd van aankomst.

Geef je vanwege de organisatie van het busvervoer zo snel mogelijk op maar zeker vóór 13 april 2019. Iedereen ontvangt van te voren de deelnemerslijst en definitieve gegevens.

De opgave is pas definitief na ontvangst van 17,50 euro per persoon op rek. nr. NL78 ABNA 0453 1253 44 t.n.v. Reunistenvereniging Phocas.

 

Hopelijk tot ziens op 20 april a.s.

 

 

  10 reacties op “VIP ontvangst Traianus Regatta 20 april en reünie oud leden Phocas 1947-1972

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *