Beleidsavond Phocas bestuur

Maandag 25 februari waren we te gast bij de Sint Maartenskliniek voor een avond die geheel in teken stond van beleid van het huidige Phocas bestuur. Onder leiding van Oud Phocanen Anne Gerritsma en Jordy Rovers is het gevoerde beleid van het bestuur geëvalueerd, de focus voor de komende periode geëxploreerd en de wijze van overdracht naar een nieuw bestuur bedacht. Het huidige Phocas bestuur heeft al vele mooie projecten mogen starten of al succesvol tot een eind mogen brengen. Maar ook nog veel ideeën willen ze gaan uitvoeren, zoals de vereningsapp.  Phocas hoopt hiermee weer een steentje expertise te hebben bijgedragen aan de vooruitgang en inovatie van Phocas. In de zomer komen we weer samen voor de overdracht.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *