Oud Phocas on Topic met Jan Veringa in de hoofdrol 4 juni 2019 om 19.45 in Gymnasion

       

 

Net als vorig jaar organiseert Phocas ook dit jaar weer een netwerk avond voor Phocanen en oud Phocanen waarbij een oud Phocaan in het middelpunt zal staan. Hiermee willen we laten zien dat Oud Phocas een groot en sterk netwerk heeft met veel kennis en kunde. Vorig jaar stond Dick Schoof als Nationaal Veiligheidscoördinator in de schijnwerpers, dit jaar zal Jan Veringa, Directeur bij ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap centraal staan. In zijn huidige baan houdt hij zich bijvoorbeeld bezig met grote onderwerpen als de sluiting van het Haga Lyceum, de problemen van de eindexamens in Maastricht en het leenstelsel. Op 4 juni zal hij ons meer vertellen over zijn boeiende baan en uitleggen hoe zijn jaren bij Phocas hem hebben gevormd. Er zullen een paar films uit de oude doos worden getoond om de herinneringen op te halen en aan de huidige leden te laten zien hoe het er vroeger aan toe ging in de jaren dat Jan lid was van Phocas. Een mooie avond voor nostalgie én actualiteit.

De avond zal ongeveer duren van 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) tot 21.30 uur met een afsluiting hierna in een borrel in het sportcafé van het USC. Kaartjes (inclusief drankje en hapje) zijn slechts 3,80 en kunt u hier kopen.

Locatie:  Gymnasion, Heijendaelseweg 141 6525 AJ Nijmegen, parkeren gratis. Let op! Beperkte toegang, reeds 50 van de 100 kaartjes vergeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *