Koen Metsemakers (Phocas) in Holland dubbel vier goud bij EK Luzern!

 

    

foto’s: copyright Merijn Soeters (Koen op slag, tweede foto 3de van links, op derde foto 1ste van links)

 

Phocas én Oud Phocas kunnen weer trots zijn. Phocaan Koen Metsemakers heeft op 2 juni j.l. samen met Abe Wiersma, Tone Wieten en Dirk Uittenbogaard de EK in Luzern gewonnen in de M4x. Koen zat op slag en heeft samen met zijn ploeg de finale gewonnen in 05:35,75 en daarmee niet alleen het Europees record maar ook het Nederlands – én Phocas record gebroken! Dit biedt perspectief voor de WK in Linz Ottensheim eind augustus. Omdat hij nog volop in training is hiervoor zal een huldiging pas later plaatsvinden na de WK. Het is jammer dat tegenwoordig de verenigingen waar de internationale roeiers lid van zijn tegenwoordig niet meer genoemd worden in de media, hierdoor weten veel oud-Phocanen niet dat dit toch weer een groot succes voor Phocas is waar de basis van het succes van Koen ligt. Dat is dan ook een belangrijke reden om dit berichtje op de website te plaatsen.

  3 reacties op “Koen Metsemakers (Phocas) in Holland dubbel vier goud bij EK Luzern!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *