Tijn Cox wint Beste Idee van Phocas 2019

Op de Phocas ALV van 27 augustus jongstleden werd het Beste Idee van Phocas 2019 (t.w.v. €1500) uitgereikt aan Tijn Cox. Tijn Cox legt uit ‘We kopen hiervan portofoons waarmee de coach instructies kan geven aan het stuurtje en zodoende de soms slecht verstaanbare megafoons overbodig worden’. Verder licht hij zijn eigen ervaringen toe ’tot nu toe was er altijd goed bereik en was de coach goed verstaanbaar’. Een opmerkzaam lid vraagt op de portofoons waterdicht zullen zijn, dit is het geval. Vooral in de toekomst, als er gecoacht gaat worden op de Spiegelwaal zal het nodig zijn om met andere middelen dan megafoons te coachen, o.a. vanwege afstanden, maar ook vanwege het gebied waar doorheen wordt gevaren. Tijn zal goede portofoons gaan aanschaffen in samenspraak met het bestuur van Phocas en Oud Phocas en dit gaan implementeren in de huidige coachpraktijk.

Helaas vielen vele andere, tevens goede ideeën, af in onze prijsvraag. We hopen dat al deze indieners volgend jaar gewoon weer meedoen in deze wedstrijd of dat hun ideeën alsnog doorgang vinden zonder onze steun.

 

 

  2 reacties op “Tijn Cox wint Beste Idee van Phocas 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *