Aankondiging exauguratiediner 28 september

Ook dit jaar zal er op het Introwweekend van Phocas weer een exauguratiediner zijn, waar leden van Phocas worden geëxaugureerd en worden geïnaugureerd als leden van Oud Phocas. Traditiegetrouw zal dit diner plaatsvinden na de activiteiten voor de (dan nog) nuldejaars en het diner zal worden verzorgd door de Oud Phocas Commissie. Hierna wordt voor de cantus een ceremonie gehouden. Bij deze ceremonie worden de leden op een feestelijke manier in het zonnetje gezet en bedankt voor hun actieve jaren bij de NSRV, om zo hun lidmaatschap een mooi einde te geven. Uiteraard ontvangen zij op dat moment ook het Oud Phocas-ledenspeldje om hen welkom te heten bij de nieuwe vereniging!

 

Tickets voor het diner kunnen worden gekocht via de volgende link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/OPdiner

Let op: de eerste 25 tickets worden verkocht voor de early bird-prijs van €6! Daarna kunnen tickets worden gekocht voor het reguliere tarief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *