Grote jaren ’90 reünie Phocas op 18 april 2020 tijdens Traianus Regatta

 

VIP ontvangst bij Traianus Regatta

  

 

Na een zeer succesvolle reünie voor de reünisten uit jaargangen 1947-1972 vorig jaar, is het dit jaar de beurt aan oud Phocanen uit de jaren ’90 om oude herinneringen aan hun Phocas jaren op te halen. 18 april 2020 organiseren Oud Phocas en de Oud Phocas Commissie een grote reünie voor deze groep waarbij ook reünisten die (nog) geen lid van Oud Phocas van harte welkom zijn. Natuurlijk hopen we dat velen van hen besluiten om lid te worden van Oud Phocas om daarmee Phocas mede te ondersteunen, dat kan trouwens heel makkelijk op deze website, hint hint…

De reünie zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse Traianus Regatta bij de Spiegelwaal, het toekomstige roeiwater van Phocas. De plaats is makkelijk via het openbaar vervoer te bereiken vanwege het nabij gelegen treinstation en er is parkeergelegenheid ter plaatse aan de Lentse Warande. De reünie is door deze roeiwedstrijdsfeer extra nostalgisch.

Omdat de ochtend alleen voor oud leden uit de jaren ’90 zal zijn zullen er die dag vooral oude bekenden aanwezig zijn. Door een speciale historische film met dit keer ook beelden uit de jaren ’90 en de aanwezigheid van vele fotoboeken uit die tijd zal het nog makkelijker zijn om oude herinneringen op te halen.

Vanaf 14:00 uur is er de mogelijkheid voor alle deelnemers aan deze specifieke reünie om deel te nemen aan de jaarlijkse VIP ontvangst aan de overkant van de Spiegelwaal. Deze VIP ontvangst is voor leden van Oud Phocas, die ieder jaar welkom worden geheten op de Traianus Regatta met bubbels en hapjes.

PROGRAMMA:

 

10:30 uur : ontvangst met koffie/ thee en gebak/ koeken in Café Waalzicht 

11:00 uur : historische film over Phocas met nadruk op jaren ‘90

11:30 uur : presentatie nieuwbouwplannen

12:00 uur: ophalen oude herinneringen met drankjes en lunch en fotoboeken

14:00 uur: mogelijkheid tot bezoeken VIP ontvangst op Traianus Regatta met bubbels en hapjes

16:00 uur: einde programma Spiegelwaal

na 16:00 uur is botenhuis de Haemel tot 17:30 uur te bezoeken door reünisten (eigen vervoer)

 

Let op! Voor deze volledig verzorgde dag dient u tickets a 15 euro te kopen.

Doe dit zo snel mogelijk, want belangrijk voor organisatie, maar in ieder geval vóór 23 maart via: ons ticketkantoor

 

Via deze website zullen we af en toe een update geven over het aantal deelnemers, we hopen velen van hen op 18 april te mogen ontmoeten.

 

P.S. Om misverstanden te voorkomen, overige leden van Oud Phocas zijn allen welkom vanaf 14:00 uur bij de VIP ontvangst in de hoofdtent van de Traianus Regatta, zij hoeven zich voor dit onderdeel niet aan te melden.

  2 reacties op “Grote jaren ’90 reünie Phocas op 18 april 2020 tijdens Traianus Regatta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *