Jaren ’90 reünie én VIP ontvangst 18 april gaan NIET door

We verkeren op dit moment in vreemde tijden. Tijden van onzekerheid en beperking van sociale interacties. De huidige maatregelen hebben ook invloed op het verenigingsleven van zowel Phocas als Oud Phocas. Het roeiseizoen zal mogelijk geen of beperkt doorgang vinden en alle jonge, nieuwe roeiers zijn creatieve oplossingen aan zoeken om toch hun conditie vast te houden. Dé competitiewedstrijd van het jaar, de door Phocas georganiseerde Traianus regatta (18 april 2020), kan helaas ook geen doorgang vinden. Ook Oud Phocas zal haar activiteiten schrappen tot 1 juni. Dit betreffen de jaren’90 reünie en VIP ontvangst van 18 april 2020. We zullen op een later moment zoeken naar een nieuwe datum voor de jaren’90 reünie.

Vooralsnog laten wij onze eerstvolgende activiteit, Oud Phocas on Topic (OPOT) op 11 juni, staan. Berichtgeving hierover volgt te zijner tijd, maar we hopen tegen die tijd jullie weer te kunnen verwelkomen.

Wij wensen eenieder veel sterkte en wijsheid in de komende periode.

*Iedereen zal het reeds betaalde bedrag retour krijgen op zijn/haar rekening

 

Afbeeldingsresultaat voor afgelast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *