In Memoriam Bart van den Hurk

Tot onze grote spijt moet ik jullie mededelen dat ons lid Bart van den Hurk is overleden. Bart was gedurende 2 jaar bestuurslid van Phocas. In 1956 was hij vice-praeses en in 1957 werd hij praeses. In een interview dat ik vorig jaar nog mocht hebben in het kader van ons fotoboek project, vertelde hij dat dit laatste jaar een moeilijk jaar was. Het jaar ervoor was een lustrumjaar, zeer succesvol en na dat jaar stapten veel oudere leden op waardoor het lastig was om een bestuur te vormen en de organisatie van Phocas op orde te krijgen. Bart is lid geweest van Phocas van 1954 tot 1958 en we zijn hem dankbaar voor het feit dat hij daarvan de helft bestuurslid is geweest. Wij wensen zijn vrouw en dochters en verdere familie veel sterkte om dit verlies te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *