Oud Phocas On Topic gaat door!

OUD PHOCAS ON TOPIC GAAT DOOR

In de tijd waarin we nu leven is het ontzettend belangrijk voor onszelf maar ook voor onze vereniging om in contact te blijven met elkaar. Hoewel het misschien niet zo voelt, gaat het leven toch (online) verder.

Het Heeren Roei Genootschap Achelous heeft daarom een initiatief gestart waarin zij Phocanen dicht bij elkaar houden om zo deze tijd wat dragelijker te maken. Radio Achelous is een platform waarmee de Phocaan met zowel elkaar als de NSRV betrokken wordt gehouden, zoals de naam voorspelt via een traditioneel radiostation. Na een eerste reeks succesvolle edities kijken ze erg uit naar de klapper op de vuurpijl.

Oud Phocas en Radio Achelous organiseren op 11 juni de eerste virtuele Oud Phocas on Topic! We hopen jullie 11 juni in grote getalen online te mogen ontvangen via radio.achelous.nl. Uiteraard onder het genot van een biertje uit eigen ijskast, genietend van een sterk interview met een oud-Phocaan wie een mooi verhaal met zich meedraagt.

Verdere informatie zal volgen via (onder andere) deze pagina. Uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden en de kosten voor reeds betaalde kaartjes zullen terugbetaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *