Oud Phocas on Topic met Annemarieke van Rumpt gemist?

Donderdag 11 juni 2020 hadden we het genoegen om erelid Annemarieke van Rumpt te ontvangen in Nijmegen. In een andere vorm dan de afgelopen jaren hebben we alsnog OPOT 2020 door kunnen laten gaan, ondanks alle social distancing maatregelen. De heren van Radio Achelous hebben samen met de Oud Phocas Commissie een sterk en interessant interview neergezet dat door menig (Oud) Phocaan live is gevolgd. De enthousiaste reacties  laten er dan ook geen twijfel over bestaan, Annemarieke wist met verve de Phocanen te inspireren en de Oud Phocanen mee terug te nemen naar haar Phocas tijd.

Mocht je deze live uitzending gemist hebben, niet getreurd, je kunt het hier terugkijken (het kan even duren voordat de aflevering laadt). We hopen jullie snel, en in ieder geval volgend jaar, weer te verwelkomen bij de vierde editie van Oud Phocas on Topic (2021).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *