De exauguratie van 2020

Door Lotte Heijmer

Op zaterdag 10 oktober heeft ook dit jaar de exauguratie plaatsgevonden. Wel verliep het deze keer anders dan andere jaren. Waar de ceremonie normaal plaatsvindt voorafgaand aan de introwcantus voor een volle tent met introwlopers, was het dit jaar een stuk kleinschaliger, maar daarom zeker niet minder gezellig!

De exauguratie vond plaats in café Selbachs aan de Lange Hezelstraat. Vanaf zeven uur stroomden de eerste leden binnen om gezellig met elkaar bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Om acht uur kwam als verassing niet alleen onze voorzitter Miriam, maar het voltallige bestuur langs voor de exauguratie. Nadat Miriam de gasten had gedoopt met de beroemde wc borstel, mochten ze zich officieel Oud Phocaan noemen en hun speldje in ontvangst nemen. Dit was reden genoeg voor nog een extra drankje en een stuk taart om de avond mee af te sluiten. Al met al een andere exauguratie dan we gewend zijn, maar toch een geslaagde avond!

We wensen alle nieuwe Oud Phocanen van harte welkom bij Oud Phocas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *