Het Beste Idee van Phocas 2020

Door Sterre Vandebriel

In de lente werd voor de vijfde keer het Beste Idee van Phocas in gang gezet. Dit jaar begon echter anders dan voorheen. Phocanen hoefden dit jaar niet direct een volledig idee in te brengen, maar kregen een platform aangeboden om ideeën te delen met anderen. Zodoende konden de Phocanen elkaar advies geven, voordat de ideeën definitief binnenstroomden bij Oud Phocas.

Uiteindelijk ontving Oud Phocas 5 prachtige plannen. Het Stuurliedenverbond, de Historicie, de Carrièredag Commissie, de Traianus Commissie en Hedwig van Basten Batenburg stuurden de ideeën in. Tijdens de wisselceremonie op 27 augustus werd de prijs uitgereikt door onze eigen Commissaris Phocas, Bob de Wilt. Na beraad van het Oud Phocas bestuur ging de prijs uiteindelijk naar de Traianus Commissie!

De winnende commissie wilde tijdens de wisselceremonie verder niet uitweiden over het plan, maar als Oud Phocaan krijgt u een speciaal inkijkje. De Traianus Commissie zal het prijzengeld investeren in baanballen zodat er bij de eerstvolgende Traianus Regatta een heuse boord-aan-boord wedstrijd kan worden verroeid! Wilt u aanwezig zijn bij deze spannende wedstrijd? Dat kan! Op 17 april bent u van harte welkom bij Oud Phocas aan de Spiegelwaal. In de lente zullen wij u een e-mail sturen over de details en de kaartverkoop.

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *