Sponsorkliks voor Phocas!

Sinds afgelopen jaar is Phocas verbonden met Sponsorkliks. Via Sponsorkliks kunnen Phocanen en Oud-Phocanen de vereniging “gratis” sponsoren. Ook u kan hierbij helpen! Het concept is simpel: op het moment dat u op de webpagina van Sponsorkliks een webwinkel selecteert en daarna in die webwinkel een aankoop doet, betaalt die webwinkel een deel van het aankoopbedrag als commissie uit aan Phocas.
Het aanbod van webwinkels op Sponsorkliks is talrijk. Zo kan u uw avondeten bestellen via Thuisbezorgd, kleding kopen via About You of online winkelen op Bol.com en Coolblue. Ook Booking.com maakt deel uit van de catalogus. Afgelopen jaar heeft één lid zijn vakantie geboekt via Sponsorkliks, waardoor Phocas in één klap honderdvijftig euro rijker was. Dus mocht u binnenkort een online aankoop willen doen, controleer dan eerst even of die website ook aan Sponsorkliks is verbonden!

De Sponsorkliks-pagina van Phocas is te vinden op het volgende adres: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5486&cn=nl&ln=nl. Tip: maak hier een bladwijzer van, zodat de pagina altijd snel te vinden is. Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van de winkels die aan Sponsorkliks zijn verbonden. Als u bij één van deze winkels op de ‘bestel’-knop drukt, wordt u doorverbonden met de website van betreffende winkel. Vanaf hier kunt u gewoon winkelen zoals u gewend bent. Sponsorkliks berekent automatisch na aankoop de commissie voor Phocas en betaalt die commissie zelfstandig uit. Meer hoeft u dus niet te doen.

Hopelijk bent u op deze manier enthousiast gemaakt over Sponsorkliks. Samen helpen we Phocas verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *