Interactie tijdens de ALV van 2021

Door Loes Thijssen

Woensdagavond 27 januari 2021 begon de jaarlijkse ALV stipt om 20.00 uur. De zoommeting was wat eerder gestart zodat er nog wat technische zaken uitgeprobeerd konden worden. Hierin was het bestuur niet alleen; twee Oud Phocanen waren ook al aangesloten waardoor er nog herinneringen gedeeld konden worden. Lily de Kleijn toverde zelfs nog een foto uit de hoge digitale hoed van de twee Oud Phocanen samen in een acht!

Toen was het tijd om over te gaan naar de orde van de avond. Jordy Rovers, voorzitter Oud Phocas, opende de ALV en heette daarmee 11 Oud Phocanen welkom. Ook Lisa Jongeneel (vicevoorzitter en secretaris van het 74e bestuur) had zich bij de vergadering aangesloten. Nadat de agenda was vastgesteld, konden de rest van de agendapunten behandeld worden. Enthousiaste en geïnteresseerde gezichten werden afgewisseld met brandende vragen. Lieke Olijslagers nam het stokje van Jordy over om de afrekening van 2020 en de begroting van 2021 te bespreken. Nadat alle informatie voor iedereen helder was, konden we overgaan naar het interactieve gedeelte: de poll!

Met een vijftal vragen kon de discussie met elkaar aangegaan worden. Zo waren de meeste Oud Phocanen erg enthousiast om in de toekomst vaker kleinschaligere reünies te hebben vanuit een bepaald jaar of wedstrijdsectie, en is het enthousiasme om te roeien nog niet verdwenen! Daarnaast heeft Lisa nog een korte update gegeven over alle ins and outs over Phocas en hoe het voor eerstejaars Phocanen is om nu lid te zijn. Leuk weetje: er worden skiffs met drijvers ingezet zodat onze sjaarsen toch het water op kunnen!

Voor een uitvoeriger verslag kunt u hier de notulen lezen: notulen ALV

De vergadering werd om 21.21 uur beëindigd. Het was erg leuk om met een klein gezelschap op deze manier toch elkaar te kunnen zien en spreken. We hopen u volgend jaar opnieuw te mogen begroeten voor een fysieke variant van de ALV!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *