Ontwikkelingen binnen het Bastion

Door Flora Blok, Commissie Bouw

Als voorbereiding op de uiteindelijke verhuizing naar het Bastion is vorig jaar het transitieplan voor de vereniging opgesteld. Nu dit jaar het Bastion echt in zicht is gekomen was het voor ons als Commissie Bouw tijd om de schouders eronder te zetten en deze transitie ook echt in gang te zetten.

Voor de verschillende elementen van het transitieplan worden verschillende commissies bij elkaar geroepen om samen concrete zaken uit te denken. Hoe gaat bijvoorbeeld de coachroute bij de Spiegelwaal eruit zien en wat betekent dit voor de rol van de coach tijdens de training? Welke afspraken maken we met elkaar over het schoonhouden van onze ruimten? Hoe gaan we de sociëteit zo optimaal mogelijk benutten?

Waar de nieuwbouw voor veel (oud)leden altijd een ver-van-je-bed-show is geweest, is nu het begin van de overgang merkbaar. En het is ontzettend leuk om te zien dat daar met veel enthousiasme vanuit de vereniging aan mee gedaan wordt. We zijn er nog niet, maar de eerste spreekwoordelijke verhuisdoos is ingepakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *