De groene pubquiz op 23 april

Uitnodiging ‘de groene pubquiz’ door Oud Phocaan Jon Heuts

Waarde Oud Phocaan,

De versoepelingen zijn duidelijk in zicht. Volgende week proosten we gewoon weer op het terras. Maar tot die tijd zitten we nog binnen, gebonden aan een avondklok. Belangrijk is het om ook in deze laatste week vermaak en verbinding op te blijven zoeken. Daarom organiseert stichting Kupika in het kader van de groene week van Phocas een online-pubquiz met het thema: duurzaamheid. Geen paniek! Na deze pubquiz hoef je niet bang te zijn dat je nooit meer vlees of vis durft te eten, dat je nooit meer durft te vliegen of zelf geen windje meer durft te laten omwille je eigen uitstootgassen. Het doel is nog een keer, een laatste vermakelijke onlineavond waar je net wat wijzer uit komt. Dus sla je oude aardrijkskunde boek nog eens open. Zoek een paar leuke (oud)ploeggenoten op en doe vrijdag gezellig mee!

Voor wie?
Iedereen die affiniteit heeft of heeft gehad met Phocas.

Wanneer?
Vrijdag 23 april 19:00-21:00

Hoe?
Met je team ga je in een eigen Zoom, Teams-vergadering, Skype, etc. Je bekijkt de pubquiz live via een Youtube link. Deze zal later per mail, Facebook en Instagram verspreid worden. Volg alvast stichting Kupika op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven. Je emailadres kan je ook via onderstaande Google Forms achterlaten. Dan krijg je de link persoonlijk toegestuurd.

Aanmelden?
Deelname is gratis. Om leuke toepasselijke vragen te verzinnen wil ik je vragen onderstaande vragenlijst in te vullen.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduVIu73Cc_zg0Fu7LQ4VPFruG0MgMX7_cBnIj0avEhrdwiTQ/viewform?usp=sf_link

Prijs?
Een speciaalbier- of wijnpakket ter waarde van 25 euro voor de winnende ploeg.

Ik hoop velen jullie vrijdag digitaal te mogen ontvangen.

Namens stichting Kupika,

Jon Heuts
Oprichter stichting Kupika en Oud Phocaan
kupika.org/watwijdoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *