Het 75e bestuur stelt zich voor

Door Gijs Tolmeijer, voorzitter van het 75e bestuur der N.S.R.V. Phocas

Waarde Oud Phocanen,

Op vrijdag 3 september heeft het 74e bestuur na een mooie wisselceremonie het stokje officieel overgedragen aan ons, het 75e bestuur der N.S.R.V. Phocas. Na bijna een half jaar aan voorbereiding, waaronder 2 avonden ‘kickstart besturen’ georganiseerd door het Oud Phocas bestuur, stonden we te popelen om aan de slag te gaan: wat een jaar belooft het te worden. Er komt een lustrum aan, waar de commissie al grote plannen voor heeft, de nieuwbouw gaat eindelijk gebouwd worden (ja, dit jaar echt!) en corona is grotendeels voorbij. 

Wij zijn als bestuur inmiddels al enkele weken begonnen aan dit mooie lustrumjaar, maar we willen ons graag voorstellen aan Oud Phocas. De voorzitter van komend jaar is Gijs Tolmeijer, fanatiek wedstrijdroeier en rijk aan ervaring door zijn deelname aan diverse commissies. De vicevoorzitter en tevens commissaris wedstrijdroeien is Lina van Geffen. Met maar liefst vijf jaar ervaring in de wedstrijdsectie heeft zij hiervoor de perfecte achtergrond. De secretaris is Wietze, die na jarenlang werk binnen de webcie klaar is om Phocas digitaal te upgraden. Victor Lemain zal de portemonnee van Phocas bewaken met als portefeuille het penningmeesterschap. Na enthousiaste jaren in de Top-C4+ en clubsectie wordt Cecile Stevens de compomama van het 75e. Deze rol neemt ze al helemaal op zich met de eerste wedstrijden in bijna twee jaar tijdens de najaarsbokaal. Zowel de huidige locaties als de nieuwbouw liggen in handen van Mats van Doodewaard als Commissaris Pand & Nieuwbouw. Om ervoor te zorgen dat de nieuwbouw dit jaar écht slaagt, werkt hij hiervoor nauw samen met Sophie Riswick. Zij zal de nieuw functie Commissaris Transitie gaan combineren met het beheren van de vloot als Commissaris Materiaal. Last but not least, onze twee ‘ternen’. Met jaren ervaring in de juiste commissies zal Emiel Fleer de functie Commissaris Extern vervullen. Iris van Heerwaarden zal dan vanuit haar zorgzame houding en enthousiasme de vereniging als Commissaris Intern gaan verbeteren. 

Wij zijn nu al van elk moment aan het genieten en hebben onwijs veel zin in komend jaar. We hopen dan ook jullie allemaal te zien op de activiteiten van Oud Phocas om onze passie voor Phocas samen te beleven, alle mooie verhalen van vroeger te horen en natuurlijk nieuwe verhalen te maken. Want Phocaan ben je niet voor even, Phocaan ben je voor het leven!

  1 reactie op “Het 75e bestuur stelt zich voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *