Een nieuwe rubriek: Oud Phocas onderneemt!

Er is een nieuwe rubriek! Met ‘Oud Phocas onderneemt!’ willen wij de ondernemingen van Oud Phocanen in het zonnetje zetten en ruimte geven om hulp te vragen aan andere Oud Phocanen. Deze eerste editie wordt afgetrapt door fysiotherapeut Tijmen Teunissen! 

Na zelf een paar jaar met veel plezier als fysio in Luzern te hebben gewerkt, besloot ik een jaar geleden om samen met Ben van Dee takeoff.physio op te zetten. We wilden het eigenlijk takeoph noemen, maar dachten: dat zullen ze hier in Zwitserland wel niet snappen.. Wij zijn takeoff gestart omdat we merkten dat veel buitenlandse fysiotherapeuten die hier via bemiddelingsbureaus werkten, compleet aan hun lot werden overgelaten. Ze hadden dan wel een werkplek, maar verder moesten ze het zelf uitzoeken. Daar wilden wij met onze eigen ervaring verandering in brengen. Wij halen mensen niet alleen naar Zwitserland, maar ondersteunen fysio’s die hier aan hun avontuur beginnen ook daadwerkelijk. Zo helpen we niet alleen met de benodigde formulieren, maar ook met het zoeken van een woning en zelfs met het vinden van een netwerk hier in Zwitserland.

Om te groeien hebben we natuurlijk naamsbekendheid nodig, daarom zou ik jullie willen vragen om ons op LinkedIn en Instagram te volgen. Of nog beter natuurlijk: mocht je iemand kennen die graag tussen de mooie Zwitserse bergen zou willen komen werken als fysio (zodat je zelf ook een leuk vakantieadresje hebt), stuur ze naar ons door!

Nog een dankjewel naar Jordy Rovers, Muriel Wassink, Nick van Dijk, Stijn van Pinxteren en Timo van Erven voor jullie hulp en Sterre Vandebriel voor het mogelijk maken van deze toffe nieuwe rubriek.

Wilt u uw onderneming terugzien in deze rubriek? Dat kan! Stuur een berichtje naar oudphocas@nsrvphocas.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *