Sponsorpakketten voor de bouw!

De bouw is begonnen!

Nu de bouw echt is begonnen kunnen we nog een laatste keer uw hulp gebruiken. Om de laatste loodjes te halen is er een speciale site online gezet waarop u sponsorpakketten kunt sponsoren.

Op deze site kunt u kiezen uit verschillende pakketten om te sponsoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan naamplaatje in de sportruimte of op een bootstelling om ervoor te zorgen dat er nog beter en nog harder geroeid kan worden. Of juist een naamplaatje op de bar om uzelf te vereeuwigen in de nieuwe sociëteit en de gezelligheid te bevorderen. Er zijn verschillende pakketten in verschillende categorieën zodat er voor ieder wat wils is.

Trommel vooral uw oude ploeg/bestuur/dispuut of andere vriendengroep die u heeft gemaakt tijdens u tijd bij Phocas. Op deze manier kunt u bijdragen aan het laatste zetje richting de opening en wordt u vereeuwigd in het nieuwe botenhuis.

U kunt de pakketen vinden op de volgende site:
https://extern.phocasnijmegen.nl/winkel/

Alvast bedankt voor bijdrage. We zien u graag bij de opening van het nieuwe botenhuis! Voor vragen kunt u mailen naar: extern@nsrvphocas.nl

Emiel Fleer
Commissaris Extern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *