Een ode aan de zomer voor ze voorbij is!

Een ode aan de zomer voor ze voorbij is!

door Amanda Winnemuller namens de HistoriCie

Deze keer geen lange verhalen over spannend wedstrijden. Maar een kleine ode aan de zomers bij phocas. De introductie week is begonnen en het botenhuis festival is van start. In de zon genieten oude en (mogelijke) nieuwe Phocanen van het water en andere gezellige activiteiten allemaal in de zomerse sferen. Daar waren we vroeger ook al goed in. In ons archief vonden we nog wat mooie zomer kiekjes die ons doen denken aan onbezonnen jeugd, gezelligheid, afkoelen in het water en de sfeer bij phocas.

Geniet daarom van deze reeks, voordat de koude herfst en winterdagen weer aankomen waaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *