In Memoriam Carel Jansen, overleden 14 september 2022

Tot ons grote verdriet delen we u mee dat ons lid en lid van verdienste van Phocas Carel Jansen op 14 sepember 2022 is overleden. Carel was in leven maar liefst 3 jaar bestuurder van Phocas. Carel Jansen werd in 1951 lid van Phocas en al in het 6de bestuur van 1952-1953 werd hij commissaris Materieel. Ook in het 7de bestuur neemt hij gedurende het jaar deze taak op zich en in het 8ste bestuur wordt hij vice-praeses. Phocas heeft in de jaren 50, de moeilijke beginjaren veel profijt gehad van zijn inzet voor het materiaal en hij heeft hiervoor het lidmaatschap van verdienste ontvangen. Wij denken met respect terug aan hem en wensen zijn familie veel sterkte.

Installatie zesde bestuur Funneman met commissaris materiaal Carel Jansen.

 

  3 reacties op “In Memoriam Carel Jansen, overleden 14 september 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *