Bruggeweekend

Door Thijs Oostdam namens de HistoriCie.

Met een gammele bus naar Brugge zonder achterbank.
boven coaches ABBRA alwin, Rolf, Jochem, onder Royal Flush Dorinda, Ilka, Mariska, Barbara.
trainen in een acht in Brugge, slag Bram van Houren
Bierestafette
Bierestafette met o.a. ARBBRA
Bierestafette met Rolf, Jochem, Renee, Wiebe.

Het legendarische en veel besproken Bruggeweekend. Afgelopen weekend was alweer de 21e editie hiervan. De eerste editie was met het 52e bestuur in de jaren 1998 – 1999. Samen met Thêta in de bus richting Brugge, 44 enthousiaste roeiers die hun eerste jaar bij de roeivereniging goed van start wilde gaan! Eenmaal aangekomen bij de voor velen een welbekende Vlaamse herberg ‘’Herdersbrug” op de Lodewijk Coiseaukaai 46 te Brugge, rende de studenten de bus uit om als eerste de kamer te kunnen claimen.

De volgende ochtend, alle roeiers (brak) naar het ontbijt om vervolgens de boot en/of de ergometer op te stappen. Want er moet geroeid worden, we zijn namelijk niet de enige vereniging daar en zondag zijn de sparwedstrijden! Wat de uitslagen hiervan zijn is nog maar de vraag, maar zoals altijd ALLEZ PHOCAS!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *