Beeldbank

Welkom in de beeldbank van Oud Phocas, de reünistenvereniging van de NSRV Phocas te Nijmegen. In deze beeldbank zijn meerdere historische foto’s te vinden. De bedoeling is deze beeldbank uit te breiden tot een actueel archief met beelden van de NSRV. Heeft u zelf nog beelden uit uw tijd bij Phocas? Wilt u die graag met uw mede reünisten en de huidige leden van Phocas delen? Wij ontvangen ze graag van u. Neem hiervoor even contact met ons op.

Om snel door de foto’s te bladeren kunt u het beste op de foto klikken. Er zal zich dan een diavoorstelling openen.

[ngg_images source=”albums” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_extended_album” gallery_display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” galleries_per_page=”0″ enable_breadcrumbs=”1″ enable_descriptions=”0″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

  2 comments for “Beeldbank

 1. 22 februari 2016 at 22:56

  geweldig deze foto’s al met veel bekende gezichten! Ik zet het in mijn agenda om eens met een aantal foto’s aan de slag te gaan om ze mailbaar te maken en ze dan aan jullie geven.

  groeten, Marion

  • 23 februari 2016 at 22:11

   Dank voor je leuke reactie Marion! We zien de foto’s graag tegemoet 🙂

   Groeten, Nick
   Commissie Oud Phocas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *