Het 74e bestuur stelt zich aan u voor

Door Miriam Langhout, voorzitter 74e bestuur N.S.R.V. Phocas 

Op 28 augustus heeft het 73e bestuur van Phocas het stokje officieel aan ons, het 74e Phocas-bestuur, overgedragen. Na een leerzame periode van overdracht stonden wij voorbereid aan de start van ons jaar. Een jaar waarin wij, samen met de hele vereniging, ons onder andere klaar gaan maken voor de verhuizing naar het Bastion, de voorbereiding op het Lustrumjaar en hopen op een succesvol roei jaar.

Wat ons als 74e bestuur kenmerkt is dat, ondanks de rare situatie waarin wij ons in begeven, wij enthousiast en gedreven blijven om Phocas door deze crisis heen te slepen. De eerste hectische weken hebben ervoor gezorgd dat wij een hechte groep zijn geworden. Wij hebben dan ook het vertrouwen dat we er aankomend jaar een fantastisch jaar van gaan maken waarin wij Phocas verder gaan helpen. Een jaar waar wij kansen zien om Phocas weer meer te richten op onze gedeelde passie, namelijk roeien.

Graag zouden wij onszelf aan jullie willen voorstellen. Aankomend jaar is Miriam Langhout de voorzitter. Binnen Phocas heeft zij haar hart gevonden in het wedstrijdroeien. Haar ervaringen in het onderwijs zorgen ervoor dat zij de groep goed bij elkaar kan houden. Lisa Jongeneel is onze vicevoorzitter en secretaris. Zij heeft zich de afgelopen jaren in verschillende commissies ingezet voor de vereniging, waaronder het Sociëteitsbeheer en de Mediacommissie. Met haar kritische blik houdt ze de rest van de bestuursleden scherp.

Onze penningmeester is Sjoerd Koers. Zijn passie voor roeien in combinatie met cijfertjes maakt hem goed in wat hij doet. Hij is gemotiveerd, ambitieus en een harde werker.  De functie van commissaris wedstrijdroeier wordt vervuld door Mark Eggink. Door de jaren ervaring als zowel wedstrijdroeier als coach is hij klaargestoomd om de wedstrijdsectie verder te helpen dit jaar. Mark is principieel, ambitieus en heeft een heel groot hart voor roeien. Jacco ter Horst is onze commissaris competitieroeien en commissaris nieuwbouw. Met zijn verleden als TopC4 en club roeien gaat hij de competitiesectie naar een hoger niveau brengen. Zijn talent ligt bij het enthousiasmeren wat ervoor zorgt dat de hele vereniging mee wil denken aan de verhuizing naar het nieuwe botenhuis.

Een van de veranderingen die wij alvast hebben getroffen voor de verhuizing is de functie commissaris pand. Marijn Bouma zal aankomend jaar voor zowel de sociëteit als het botenhuis zorgen. Zij heeft de vaardigheid om mensen enthousiast te maken voor elk soort feestje, maar heeft daarnaast ook interesse in het financiële gedeelte van de sociëteit wat ervoor zorgt dat ze de penningmeester in werk wordt ontlast. En dan Robin van der Holst. Zij gaat dit jaar de functies commissaris intern en commissaris materiaal op zich nemen. In deze eerste paar weken heeft materiaal haar hart verovert. Met haar plannen gaat ze ervoor zorgen dat ons beleid verenigingsbreed gedragen gaat worden.

Wij kijken enorm uit naar dit jaar en naar de samenwerking met Oud-Phocas. Samen gaan we zorgen dat zowel Phocas als Oud-Phocas blijven groeien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *