Het 76e stelt zich voor

Door Boaz Dingemanse, voorzitter van het 76e bestuur der N.S.R.V. Phocas

Waarde Oud Phocanen,

Begin september heeft het 75e bestuur het stokje aan ons doorgegeven en mogen wij ons het 76e bestuur der N.S.R.V. Phocas noemen. Met veel vertrouwen zijn we aan ons bestuursjaar begonnen, dankzij de warme en goede overdracht vanuit het 75e en Kickstart Besturen, georganiseerd door Oud Phocas. Er ligt een mooi jaar voor ons, met veel wedstrijden, leuke activiteiten, een nieuwe profcoach en mogelijk de verhuizing. Helaas mogelijke verhuizing, want er zijn problemen met de aansluiting op het stroomnet. Desalniettemin gaan we er een mooi jaar van maken met meer Phocanen dan ooit. Phocas is 885 leden groot!

We zijn nu ruim een maand bezig en willen ons graag voorstellen aan Oud Phocas. Onze vicevoorzitter en Commissaris Competitieroeien is Amélie Curral. Met haar ervaring als Top-C4 competitieroeier gevolgd door drie jaar als wedstrijdroeier is Amélie geknipt voor deze functie. De secretaris van dit jaar is Bram van den Berg. Als voormalig wedstrijdcoach en student rechten de juiste man op de juiste plek. Rowan Beun vervult dit jaar de rol van penningmeester. Rowan heeft fanatiek competitie- en wedstrijdgeroeid, heeft twee jaar in de kascontrolecommissie gezeten en heeft zich voor talloze commissies van Phocas ingezet. Commissaris Wedstrijdroeien van dit jaar is Floor Bleijerveld. Met vier jaar ervaring als wedstrijdroeier en als lid van maar liefst vier commissies heeft ze de perfecte achtergrond.

Het botenhuis en de villa zijn toevertrouwd aan Michiel Storm. Als actieve competitiecoach en twee jaar inzet binnen het sociëteitsbeheer zit hij helemaal op zijn plek. Martijn de Keulenaar draagt zorg voor het materiaal en het nieuwe botenhuis als Commissaris Materiaal & Commissaris Nieuwbouw. Deze fanatiek competitie- en wedstrijdroeier met brede ervaring binnen de vereniging doet dit samen met Fleur Freke. Fleur is Commissaris Extern & Commissaris Transitie, is jaren actief geweest als wedstrijdstuur en heeft zich ingezet voor veel commissies, met als hoogtepunt het voorzitterschap van de lustrumcommissie van afgelopen jaar. Sociale veiligheid, (mentaal) welzijn, diversiteit en inclusie, ledenbehoud, werkacties, commissies. Er is niets wat Orfa Groen, Commissaris Intern, niet kan. Met haar ervaring bij de Traianuscommissie en Boovenhuyschcommissie is niks te gek. De voorzitter van dit jaar is Boaz Dingemanse. Na een aantal jaren binnen de Lente IC, commissie Bouw, de lustrum DiesCie en de lustumcommissie lonkte voor hem het grotere werk: een bestuursjaar binnen het 76e.

We zijn met veel plezier begonnen en hebben heel veel zin in komend jaar. We hopen jullie dan ook allemaal te zien op de activiteiten van Oud Phocas om onze passie voor Phocas samen te beleven, alle mooie verhalen van vroeger te horen en natuurlijk nieuwe verhalen te maken. Want Phocaan ben je niet voor even, Phocaan ben je voor het leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *