Het 77e stelt zich voor

Door Eliane Kessels

Waarde Oud Phocanen,

Op 1 september 2023 heeft het 76e bestuur het stokje aan ons doorgegeven en mogen wij ons het 77e bestuur der N.S.R.V. Phocas noemen. Met veel enthousiasme zijn we aan ons bestuursjaar begonnen. En wat voor een jaar; het eerste jaar in het Bastion. Er ligt een mooi jaar voor ons, met veel vertrouwde wedstrijden, leuke vertrouwde activiteiten, een nieuwe omgeving met nieuwe kansen, maar met hetzelfde Phocas gevoel.

We zijn nu een maand of twee bezig en willen ons graag voorstellen aan Oud Phocas. Onze Vicevoorzitter en Secretaris is Gies Bellemakers. Met zijn ervaring in vele commissies waaronder de Traianus, kent hij Phocas als geen ander en is geknipt voor zijn functie. Fanatiek competitie roeier en coach Koen Velthuis vervult dit jaar de functie van Penningmeester. De functie Commissaris Wedstrijdroeien wordt dit jaar gevuld door Rosalva Garcia. Haar hart voor roeien komt vanuit Top-C4 roeien, wedstrijdroeien en wedstrijdcoachen. Commissaris Competitieroeien is Annelien Essink. Ook begonnen als Top-C4 roeier en doorgestroomd naar het clubroeien en fanatiek competitie coachen. Geen betere persoon voor deze functie dus.

Het Bastion, ons nieuwe pand. De functie Commissaris Pand wordt dit jaar vervuld door Rosanne Gruppelaar. Als fanatiek competitieroeier, coach en commissielid, met veel ervaring in de horeca zit zij hier zeker op haar plek. Stan van der Vegte vervult dit jaar de functie van Commissaris Materiaal. Als fanatiek competitieroeier, coach en onder andere commissielid bij de CoMa is deze handige man de juiste persoon voor zijn functie. Met meerdere jaren Commissie Extern ervaring, wedstrijdroei-carriere en zijn functie als IC Marketing commissaris is Hugo Hooghof Commissaris Extern in het 77e bestuur. Sociale veiligheid, (mentaal) welzijn, diversiteit en inclusie, ledenbehoud, werkacties, commissies. Er is niets wat Hanna Rasing, Commissaris Intern, niet kan. Met haar ervaring bij talloze commissies zoals de JuridiCie maar ook Top-C4 roeien is niks te gek. De functie van Voorzitter van dit jaar wordt door mij vervult, Eliane Kessels. Met zowel competitie- en wedstrijdroei ervaring, commissieservaring en competitiecoach ervaring lonkte mij het grotere werk: een bestuursjaar binnen het 77e.

We zijn met veel plezier begonnen en hebben heel veel zin in komend jaar. We hopen jullie dan ook allemaal te zien op de activiteiten van Oud Phocas om onze passie voor Phocas samen te beleven, alle mooie verhalen van vroeger te horen en natuurlijk nieuwe verhalen te maken. Want Phocaan ben je niet voor even, Phocaan ben je voor het leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *